Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Підібрали оригінальні привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою для посмішки і гарного настрою

Велика підбірка шикарних привітань з хрестинами

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Від усього серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цього дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні набув, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій дитині світ у всій його красі! Вітаємо!

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Вітаю тебе зі світлим святом – хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаю вашу родину з хрестинами земної янголятка! Тепер ваше чадо під надійною охороною Панове! Нехай дитинка завжди буде здоровеньким, усміхненим і щасливим! Я від усього серця бажаю, щоб з кожним днем ваше дитя розвивалося і вивчало з цікавістю цей прекрасний світ!

Вітаю крихту з хрестинами і від усієї душі хочу побажати, щоб стежка, якою буде дитина крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб у житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хресних завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами не у віршах

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малятку вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати її протягом усієї життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!