Привітання з днем народження священика, батюшки своїми словами, в прозі, українською мовою

Підібрали оригінальні привітання з днем народження священика, батюшки своїми словами, в прозі, українською мовою для посмішки і гарного настрою

Велика підбірка шикарних привітань з днем народження священика, батюшці

Благословіть, Святий Отець, і прийміть найсвітліші привітання з днем народження. Бажаю благочестя в цьому житті і милосердя, добродушності і щирих молитов, доброти душі і поваги, праведності і чистої любові.

Бажаю вам в цей день народження тільки добра, любові, міцного здоров’я і божого благословення! Нехай ваша віра в Господа стає тільки сильніше з кожним днем! Бажаю, щоб у вашій душі завжди панували гармонія і мир!

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

Прошу Вашого благословення, святий Отець, і дозволу привітати з днем народження Вас. Бажаю, щоб Ваша душа завжди залишалася чистою і відкритою, щоб на Вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб для парафіян щира молитва й добра Ваше слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, щоб усі Ваші починання і старання мали високу заслугу і повагу.

Дивіться також:  Привітання з днем народження священика, батюшки в прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаю! Нехай в душі завжди мир і спокій, а в родині благодать і розуміння! Нехай береже Вас ангел, а Бог дарує тільки щастя і посмішку. Нехай в житті все йде своєю чергою, усе ладиться і дива трапляються!

Батюшка, благословіть! І прийміть щирі вітання на честь Вашого дня народження. Побажаю Вам надійного здоров’я і благополуччя, світлої надії і тепла у Вашому будинку, чесності, поваги і праведних людей на життєвому шляху, миру і благих діянь.

Благословіть, Отче! Від щирого серця хочу привітати Вас з днем народження і побажати миру і світлої життя, добра і праведних парафіян, благополуччя і незламної віри, великих надій і честі, радості серця і душі.

Благословіть, отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги та щирої поваги. З днем народження Вас, отче, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Хай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам по силам буде все і завжди.