Найкращі привітання з днем народження священика, отця

Підібрали кращі оригінальні привітання з днем народження священика, батюшки для посмішки і гарного настрою

Велика підбірка шикарних привітань з днем народження священика, батюшці

Улюблений син Отця Небесного! З Днем Народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам залізти на вершину істинної любові, завжди йти тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле оновлення! Бажаємо вам благ від усієї душі, здоров’я без міри, земних гараздів, задоволень і радощів! Нехай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-охоронець від нещасть і недуг! Хай свічка вашої віри ніколи не погасне, хай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просіть і одержите! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний світ! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину землі, Господь вас запросив на небесний бенкет!

Благословіть, отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги та щирої поваги. З днем народження Вас, отче, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Хай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам по силам буде все і завжди.

Благословіть, Святий Отець, і прийміть найсвітліші привітання з днем народження. Бажаю благочестя в цьому житті і милосердя, добродушності і щирих молитов, доброти душі і поваги, праведності і чистої любові.

Прошу Вашого благословення, святіший отець і дозволу привітати Вас з днем народження. Нехай всі починання будуть на славу та на благо цього світу, хай всі старання і зусилля неодмінно вінчаються успіхом, нехай парафіяни ніколи не втратять доброї віри і сили любові до Бога, нехай у Вашому житті завжди горить вогонь надії і удачі.

З днем народження Вас, Святий Отець. Прошу Вашого благословення. Прийміть побажання миру, добра, сил і здоров’я, а також чистої любові, дружби, надії і радості. Залишайтеся вірним дороговказом до Бога для парафіян, будьте завжди умиротвореним, сильним, чуйною людиною.

Бажаю великого щастя і постійній гармонії. Щоб в душі завжди було смирення і покаяння. Щоб віра в Бога ніколи не слабшала, а насіння її, закладені Вами серця парафіян, щоб росли і міцніли з кожним днем. Бажаю шанувати заповіді, ревно молитися і любити навколишній світ з такою ж силою, з якою Господь любить нас усіх. Здоров’я і добра Вам. З днем народження!

Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо Вам Божої допомоги у кримінальних справах, здоров’я, взаєморозуміння з людьми, які Вас потребують, світла і гармонії на душі. Хай Бог нагородить Вас всіма благами, обдарує довголіттям, дасть Вам щастя і удачі.

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!

Дивіться також:  Привітання з днем народження священика, батюшки своїми словами, в прозі, українською мовою

Від усього серця вітаю вас з днем народження і бажаю смирення в душі, непохитної віри в Бога і безмежної любові до ближніх, яка повернеться до вас сторицею! Нехай Всевишній пошле вам міцне здоров’я, багато добра і своє благословення!

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

Вітаємо Вас з днем приходу Вашої душі у цей світ, бажаємо Вам здоров’я, терпіння, збереження в серці ніжність і милосердя до Ваших парафіян. Нехай не полишає Вас світ Божий, нехай буде наповнене вірою Ваше серце.

Благословіть мене, святий отець, і дозвольте привітати від чистої і щирої душі Вас з днем народження. Бажаю сильної, міцної віри в серцях людей, добрих і праведних надій у парафіян, світлих і радісних чудес в цьому світі. Нехай усяке добру справу неодмінно увінчається успіхом і добром. Миру Вам, великої любові і шанування.

Сердечно вітаємо вас із Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові та розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцним підґрунтям для того, щоб робити добрі справи, засвідчуючи нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай наш батько добре заповнює ваші тілесні і духовні сили, і тримає вас у доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте, подавач наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, щиро любите! І нехай молитва буде у ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам і вашим близьким та рідним!

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

Дивіться також:  Привітання з днем народження священика, батюшки не у віршах

Прошу благословити мене і прийняти від мене привітання, Батько. Від душі бажаю Вам достатку сил і віри на всіх, світлих надій і емоцій, добрих вчинків і намірів, щасливих хвилин життя і усвідомлення того, що життя, дарована Богом, сповнена чудес і радості.

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господу богу за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і единят, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас у всі дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почуті! Добробуту вам і мирного життя, гармонії душі і спокою на серці, вічного здоров’я і спасіння! Вірного шляху життя разом з Богом!

Благословіть, Отче. Дозвольте Вас привітати з днем народження та від щирого серця побажати благих намірів і повітря щастя над нашою Землею. Нехай яскраве світло завжди з’являється там, де самому нелегко знайти відповіді, хай душа завжди відверта буде з Богом, нехай Ваші старання сіють доброту і світ навколо.

Благословіть, отче, і прийміть побажання від мене в свій день народження. Хочу побажати вам міцного здоров’я, щирої поваги, непохитної віри. Від усього серця бажаю вам залишатися такою ж чуйною і доброю людиною.

У цей світлий день я хочу привітати Вас з днем народження! Від усього серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а все в ньому довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на дорозі не заважало долати перешкоди. Хай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.

Прошу Вашого доброго благословення і дозволу від усієї душі привітати Вас. Хай в день народження станеться щось яскраве і світле, нехай Бог пошле Вам промінь щастя і благополуччя, нехай парафіяни знайдуть спокій душі і зможуть спокутувати свої гріхи, нехай у Ваших силах виправити будь-яку злий жарт долі і запобігти будь-який злочин.

Дивіться також:  Привітання з днем народження священика, батюшки своїми словами, українською мовою

Благословіть, отче, і прийміть добрі побажання здоров’я, миру і душевної гармонії. З днем народження Вас. Нехай Ваша міцна віра, світла надія і вірна любов наповнює серце кожного близького, кожного знайомого, кожного парафіянина радістю і втіхою, нехай Господь завжди буде з Вами, нехай кожен день життя несе з собою світло благодаті і щастя.

Благословіть, преосвященний Владико, і прийміть щирі вітання з днем народження. Бажаю міцної віри і духовних сил, благополуччя і мирного неба, щирих молитов і відсутності хвилин розпачу, поваги і світлої надії.

Благословіть, Отець і прийміть найтепліші побажання миру, щастя, здоров’я, любові і радості в свій день народження. Нехай Ваше добру справу дарує кожному чисту віру та добру надію, нехай у Вашому житті кожен день буде світлим, славним і мирним.

Поважного священика вітаємо з днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, процвітаючого приходу! Добра, духовності, людського тепла і спокою. Нехай спокій і благочестя завжди супроводжує. Щастя вам і довгих років життя!

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо всього прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки – світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам у душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам у всі часи і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, хай щаслива зірка світить над дорогою земною! Хай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схоже на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

Будинки благодаті, рідним здоров’я, процвітання у всіх справах і починаннях. Нехай Бог береже Вас і всю Вашу родину. Всіх благ. З днем народження!

Хай благословить вас Господь у День вашого Народження! Нехай ваша молитва, як пісня звучить і закликає всіх вірувати в Бога! Нехай втомлений дух молитва підбадьорить, і пошле надію в серці! Нехай ваше серце Бог мудрість вкладе, розуміння, розуміння, бачення, щоб ви могли легко виконати все те, що Всевишній вам визначив в життя земного! І нехай Господь своєю ніжною рукою торкнеться вашої душі, і вкриє від бід і печалей! Нехай ваше ранок починається з молитви, а вечір також проходить у зверненні до Бога! Нехай кожен день наш Спаситель оновлює свою милість для вас! Нехай любов Христа вас міцно обіймає і дарує вам впевненість у завтрашньому дні! Нехай господь Бог відкриє для вас свою скарбницю і обдарує розмаїттям земних благ! Так наповнить вас Бог радістю і миром, щоб ваша надія невпинно зростала з допомогою сили Божого Духа!

Нехай кожен день вашого життя буде наповнений добром і любов’ю до Бога! Бажаю вам відмінного здоров’я, гармонії в душі і Господнього благословення! Нехай служіння Богові приносить вам справжню радість, адже це ваше покликання!