Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Підібрали оригінальні привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою для посмішки і гарного настрою

Велика підбірка шикарних привітань з хрестинами

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

В будинку хвилювання і радість. В колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюються, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання — то тільки приємні.

В День твого Хрещення нехай погода буде для тебе прекрасним, навіть якщо надворі йде дощик і йдуть холоди. Нехай в душі тобі посміхається сонечко і люди кажуть добрі й приємні слова, а так само нехай невидимі добрі сили будуть допомагати тобі у всіх справах і починаннях, будь то хороше навчання, успіхи в спортивній або артистичної діяльності або просто початок шляху до багатства і процвітання, якого гідні лише обрані. І нехай весь світ буде для тебе добрий, світлим і красивим, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки троянди і щоб ти сам повертався до людей своїми найкращими сторонами, даруючи їм любов, благородство, доброзичливість і приязність. І нехай твоє життя буде прекрасним і світлим, як весняне тепле і сонячне ранок.

Вітаю з хрестинами вашого ангелика і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Світу вашій родині і здоров’я, яскравих свят і чудових миттєвостей з улюбленою дитиною.

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Сьогодні новохрещені знайшов свого ангела-хранителя, покровителя. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від усієї душі з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Вітаю дитину з хрестинами і від душі бажаю надійного захисту від Бога бід, щедрої любові батьків, щирої доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісною дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Вітаю чудову дитину з хрестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хресних тебе опікає і надихає на нові успіхи і перемоги.

Сьогодні відбулися хрестини вашого сина. Хочу побажати захисту Господа і ангелів-хранителів, адже тільки в цьому випадку є можливість відкривати нові грані життя. Нехай удача і везіння завжди супроводжують і дарують гідну основу для досягнення поставлених цілей, здійснення мрій. Хочу побажати, дорогі батьки, щоб синок радував своїм розвитком і активним пізнанням навколишнього світу. Незважаючи на численні «але», я вірю в те, що все обов’язково складеться, як треба. Хочу бачити вашу сім’ю справді щасливим, знаючи, що щастя і позитив можна успішно знаходити навіть в самих простих істинах. Нехай вас оточують тільки щирі люди, які завжди готові порадувати підтримкою і турботою. Прийміть мої щирі вітання, адже насправді я дбаю про вас, друзі. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде добре.

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.

Сьогодні ви зробили мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до диво-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми досягненнями та здобутками. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить у кожному дитину і допомогти їй розгорітися великим і благодатним полум’ям.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства та яскравих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди панують у вашій чудовій родині!

Янгол спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещена ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть захистити його крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого самого світлого ангела з доброю і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане найкращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

У такий важливий день, як хрестини сина, я хочу побажати вам тільки найкращого. Будь ласка, дорогі, будьте самими щасливими. Бажаю не знати смутку і негод, бід і страждань. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде складатися успішно. Хочу побажати вам любові і міцної родини, адже настільки приємно бути поруч, разом, незважаючи ні на що. Ви обов’язково пройдете життєвий шлях, міцно взявшись за руки. Я вірю в те, що Господь дарує таку можливість, а синочок обов’язково виросте гідною особистістю, зможе порадувати багатьма досягненнями. Бажаю успішної і справді щасливого життя, яка обов’язково виявиться відображенням всіх існуючих бажань, надій. Прийміть мої щирі вітання з хрестинами сина, адже я знаю, наскільки важливий такий свято для віруючих людей. Повірте у своє світле майбутнє.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Не утрать віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долю і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, удачі, радості, удачі! Ніколи не сходь з шляху земного – він обов’язково приведе тебе до кращого! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийдемо тобі на допомогу, виручимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірний шлях і підкаже вихід із ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо йому побажати щасливого та довгого життя, нехай він завжди буде благословенний Богом, і нехай віра його буде щирою. У нього попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же він навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Сьогодні сталося диво, адже в мирське життя завітав ангел-хранитель. Він повинен охороняти вашу прекрасну доньку, дарувати їй щастя. Сподіваємося, що ангел обов’язково успішно впоратися з поставленими перед ним завданнями, завдяки чому будь-які біди і навіть печаль, поганий настрій ніколи не зможуть наздогнати чарівну принцесу. Нехай Господь направляє вашу дочку по життєвому шляху, відкриваючи тільки потрібні двері. Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами не у віршах

Сьогодні у тебе з’явилася друга мама, а у мене хрещена донька! Бажаю тобі моя дорога, нехай буде відкрито багато доріг на твоєму шляху і сонце лагідно світить, нехай життя добра тебе навчить, нехай тобі в житті трапляються хороші, добрі люди, нехай Ангел охороняє тебе від бід, хай життя твоє буде щасливою!

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням дитини. Мої дорогі, я дивлюся на вас і розумію, що для щастя багато не треба. Ось сьогодні ви провели обряд хрещення для свого чудового синочка. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому синочку – нескінченної білої смуги в житті. Нехай він радує вас своїми досягненнями, своїми успіхами. Мені неймовірно приємно, тому що я сьогодні присутній на вашому праздничке. Я знаю вас вже довгі роки, пам’ятаю вашу світлу і красиву весілля, а сьогодні ви вже відзначаєте хрещення свого хлопчаки. Нехай він росте веселим, тому що неможливо уявити хлопчика без хуліганів. Я хочу, щоб ви не турбувалися, тому що це нормально. Ви повинні через це пройти, щоб зрозуміти, що таке хлопчаки. Ну а поки ваш малюк ще маленький, то насолоджуйтесь цими хвилинами щастя.

Батьки прекрасного синочка, я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте свого дитинчати, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка треба буде виховувати, але він обов’язково віддячить вас динамічним характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри у світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з хрестинами.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюється зірка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, дається обряд хрещення, то його тьмяна зірочка розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

З хрестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Хай живе самим щасливим на світі, нехай ангели йдуть за ним всюди, завжди, охороняючи його від горя і нещасть. Бажаємо, щоб світ завжди був добрий до малюка і до тих, хто його оточує.

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголяток, яка супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для маляти, але й для хрещених, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хресні, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є донька. Так нехай цей маленький ангелик завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довіряли вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.

Мій маленький ангелик, сьогодні при свідках я поклявся бути твоїм названим батьком, в той момент мене переповнювала любов до тебе, ти ще так беззахисна і невинна. З сьогоднішнього дня в тебе буде два тата, я обіцяю, що завжди буду поблизу, щоб знати, що з моїм квіточкою все в порядку. Тільки в твою честь, малятко сьогодні так гарно співали янголята, благословляючи тебе з Хрещенням Господнім. Мені хотілося, щоб твоє маленьке серце наповнилося світлом і добром, яке ти потім зможеш дарувати своїм близьким. Я обіцяю, що разом з твоїми батьками завжди буду допомагати тобі, підтримувати в усьому і відповідати на всі твої питання. Хрещениця, я дуже щасливий, що тепер моєму житті є такий чарівний ангел.

Дивіться також:  Найкращі привітання з хрестинами

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням їх прекрасного дитинку. Мені хочеться побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. Сьогодні важливий день для вашого чудового синочка, тому мені хочеться в першу чергу привітати його зі святом, а також сказати, що він вів себе сьогодні просто ідеально, хоча йому було неприємно. Нехай він росте міцним і здоровим хлопчиком, домагається успіху у навчанні, в спорті, в роботі. Я впевнена, що він буде радувати вас своїми досягненнями. А з сьогоднішнього дня він буде перебувати під захистом Бога, а це дорогого коштує. Мені хочеться, щоб ви насолодилися цим прекрасним днем. Вдалого вам святкування! Нехай цей день принесе вам масу позитивних та приємних емоцій. Зі святом!

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Сьогодні у вашої дочки відбулося друге народження і отримання особливого імені. Це таїнство має зігріти серце і душу, подарувати надію на те, що в майбутньому вдасться уникнути будь-яких негараздів і страждань, які могли б заподіяти біль душі і серця. Прийміть, будь ласка, мої щирі вітання з хрестинами вашої дівчинки. Бажаю вашій дочці внутрішнього стрижня, який є гідною підтримкою від будь-яких життєвих негараздів. Бажаю безмірного щастя і душевного задоволення, радості від кожного прожитого дня.

Сьогодні важливе сімейне подія — хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво та виховання хрещених батьків — збагачувало і восполняло внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа долоня вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Здоров’я і щастя у ваш дім!

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте привітань і щирих побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з хрестинами!

Сьогодні для вас особливе свято – хрестини сина. Знаю, наскільки важливо триматися разом в настільки значимий день. Вірю в те, що ви обов’язково будете разом не тільки сьогодні, але і багато років вперед. Ви можете стати воістину міцною і щасливою родиною, тому, будь ласка, скористайтеся цим шансом. Хочу побажати істинного щастя і розуміння, наскільки важливо присутність поряд близьких людей, адже їх ніхто і ніколи не зможе замінити. Вітаю з хрестинами сина, адже в цей великий день він став трохи ближче до Господа, зумів знайти його захист і отримати для себе ангела-хранителя. Настільки велике таїнство обов’язково має провести особливе враження на вас порадувати появою внутрішньої гармонії. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться так, як потрібно і ваша сім’я відкриє разом багато позитивних, щасливих днів.

В цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення від усього серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього лихого, нехай буде міцним здоров’я і світлої душа. З хрестинами, благополуччя, великого щастя і любові.