Найкращі привітання з хрестинами

Підібрали кращі оригінальні привітання з хрестинами для посмішки і гарного настрою

Велика підбірка шикарних привітань з хрестинами

Вітаю Вас з хрестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, смутку і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Вітаю вас з хрестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашій дитині, нехай завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи проти хвороби та негаразди! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно з християнськими заповідями і завітами. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває нові прекрасні можливості і дарує позитив!

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.

Сьогодні новохрещені знайшов свого ангела-хранителя, покровителя. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від усієї душі з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай Господь завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для коханого життя дитини справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за нею і дарує світло добра.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

В цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від усього серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього лихого. Хай буде міцним здоров’я, а світлою — душа. З хрестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх маленького хлопчика, який зараз ось лежить такий задоволений і ситий і збирається заснути. Мої дорогі, сьогодні був особливий день не тільки для вас, але і для вашого хлопчика, тому що з цього дня і до кінця свого життя він буде перебувати під захистом Бога, тому ви можете бути спокійні за свого коханого синочка. Яхочу побажати йому міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. Мені хочеться привітати вас з цим світлим і добрим подією в житті вашої родини. Нехай кожен день вашого дорогого синочка буде наповнений самими приємними подіями, а також приємними емоціями. Мені дуже хочеться, щоб ваш хлопчик ріс добрим і здоровим хлопчиком, але при цьому сильним і вольовим, щоб він домагався значних результатів. Зі святом вас, мої дорогі друзі.

Хай ніжність зими і морозу тобі подарує гарний Новорічний подарунок – день твого Хрещення і доброго Ангела, що допомагає тобі у всіх справах і починаннях і оберігає тебе від життєвих помилок і зла, якого дуже багато в світі. Нехай добрі слова свого духовного наставника будуть тобі приємні, серце слухняно Божої волі, а розум співзвучний з християнськими чеснотами. Нехай любов дарує тобі багато чистих і світлих днів, нехай душі інших людей стають для тебе рідними і радують тебе своїм вдосконаленням і добротою, а ти будеш дарувати у відповідь ласку. Любов і добрі справи, немов ніжний і ласкавий світло ранкового сонця, немов ранковий поцілунок мами, немов ніжність доброї феї.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Вітаю чудову дитину з хрестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хресних тебе опікає і надихає на нові успіхи і перемоги.

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з хрестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким буде доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відношення до чудового хлопчика. Вітаю зі світлими і таємничими хрестинами.

Сьогодні ви зробили мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до диво-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми досягненнями та здобутками. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить у кожному дитину і допомогти їй розгорітися великим і благодатним полум’ям.

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства та яскравих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди панують у вашій чудовій родині!

Вітаємо щасливих батьків і маляти з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — друге батьків! Нехай береже його бог від усіх скорбот, смутку і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Вітаю вашу родину з хрестинами земної янголятка! Тепер ваше чадо під надійною охороною Панове! Нехай дитинка завжди буде здоровеньким, усміхненим і щасливим! Я від усього серця бажаю, щоб з кожним днем ваше дитя розвивалося і вивчало з цікавістю цей прекрасний світ!

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Сьогодні всюди відчувається хвилювання і важливість цього дня. Адже сьогодні, ваш маленький чоловічок, не тільки став носити крещеное ім’я, але й відчув на собі, все таїнство хрещення. Вітаю вас, батьки, з цим урочистим для вас днем. Нехай ваша радість росте на очах, радує вас щодня і ніколи не втрачає віру. Нехай ваша крихітка, завжди буде здоровою і повною сил, рости і підкорювати вершини. Маля поки не розуміє всю важливість цього обряду, але одного разу вона скаже вам спасибі. Адже вона знайшла хресних маму і тата, які будуть завжди поруч з нею! Нехай Ангел Охоронець, ні на мить не покидає її і завжди допомагає знайти вихід з труднощів!

У вашому домі сьогодні клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця дитина ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона принишкла, коли слухала прекрасний спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названою донькою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим домом світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цією малою поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаю з хрестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер у твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не згортати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Хай доля твоя буде живою рікою, за течією несеться любові і радості.

Від усієї душі вітаю з хрестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною річкою під благословенням Бога, нехай у хвилини труднощів доля дарує чудо, хай завжди відкритою і доброю душа дитини.

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого доброго і такого забавного хлопчика, який сьогодні просто підкорив всіх. Я хочу побажати вам у цей світлий і добрий день виключно всього такого ж доброго і світлого. Ваш хлопчик заслуговує всього самого прекрасного, що лише є в цьому світі. Мені хочеться, щоб вся ваша родина була щаслива, здорова і щаслива. Мені неймовірно приємно відзначати цей день разом з вами, тому що я знаю, наскільки цей день важливий для вас, мої дорогі друзі. Нехай все у вашому житті буде саме так. Як ви самі того бажаєте, нехай ваш хлопчик вибере правильну дорогу, яка принесе йому багато удачі. Я вітаю вашого синочка з хрещенням. Нехай він росте здоровим і міцним хлопчиком, радує вас своїми успіхами і досягненнями. Ми всі пишаємося їм і бажаємо йому тільки лише всього найкращого.

Вітаю з хрестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди ангел-хранитель, направляє і допомагає у скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

Щиро вітаю дитинку, батьків та хресних з хрестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Вітаємо з хрестинами вашого милого дитини. Бажаємо йому рости здоровим і щасливим. Нехай батьки будуть радіти кожному його кроці в житті. Нехай береже його Господь. Любові і турботи вашій дитинці на довгі роки.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер має стати спокійним і щасливим, впевненим у собі і розуміючим своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим більше не може бути замінена. Нехай Господь оберігає дитину від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижної енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з хрестинами.

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

Вітаю з хрестинами вашого ангелика і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Світу вашій родині і здоров’я, яскравих свят і чудових миттєвостей з улюбленою дитиною.