Найкращі привітання з хрестинами

Підібрали кращі оригінальні привітання з хрестинами для посмішки і гарного настрою

Сьогодні всюди відчувається хвилювання і важливість цього дня. Адже сьогодні, ваш маленький чоловічок, не тільки став носити крещеное ім’я, але й відчув на собі, все таїнство хрещення. Вітаю вас, батьки, з цим урочистим для вас днем. Нехай ваша радість росте на очах, радує вас щодня і ніколи не втрачає віру. Нехай ваша крихітка, завжди буде здоровою і повною сил, рости і підкорювати вершини. Маля поки не розуміє всю важливість цього обряду, але одного разу вона скаже вам спасибі. Адже вона знайшла хресних маму і тата, які будуть завжди поруч з нею! Нехай Ангел Охоронець, ні на мить не покидає її і завжди допомагає знайти вихід з труднощів!

У вашому домі сьогодні клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця дитина ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона принишкла, коли слухала прекрасний спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названою донькою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим домом світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цією малою поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаю з хрестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер у твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не згортати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Хай доля твоя буде живою рікою, за течією несеться любові і радості.