Християнські привітання з днем народження в віршах

Підібрали оригінальні християнські привітання з днем народження у віршах не для посмішки і гарного настрою

Велика підбірка шикарних християнських привітання з днем народження

Вітаємо тебе з днем твого появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

В цей день, коли ти був благословення на народження, у світі стало більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем у твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердної.

Нехай Господь у цей день тебе благословить і пошле тобі світлу надію, нехай це радісне свято — твій день народження в твоїй душі навічно оселиться добре щастя, а серце наповниться чистою і вірною любов’ю. Миру тобі, благих діянь і трепетних почуттів.

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

Вітаємо з Днем Народження і бажаємо вам степеневими кроками, з допомогою Божою, йти по вірному шляху і не звертати з нього на криву доріжку! З Богом ваш шлях буде квітучим і пахучим, схожим на райський сад! Вірте, що Господь все бачить, знає і розуміє, і нехай ваша віра буде непохитною! Бажаємо вам новий день починати з щирої молитви, і закінчувати його, так само звертаючись до Бога! Не віддавайте своїх переконань, не піддавайтеся спокусам, які переслідують нас на кожному кроці, не опускайте рук, навіть у важкі часи! Нехай віра в Бога допоможе вам подолати труднощі і перепони, нехай ваша душа завжди буде відкрита для праведних справ! Добра вам у душу, спокою на серці, достатку у хату, і тілесного здоров’я! Так буде віра ваша глибока і чиста, та будуть думки ваші світлі і щирі, а дорога життя нехай буде рівною!

Вітаємо вас з Днем Народження! Молитовно бажаємо вам кріпості духовної мирських справах, сил душевних встояти перед спокусами земними! Помножить Всемилостивий Господь ваші земні роки життя, так примножить вашу віру в нього, нехай зміцнить ваше здоров’я! Нехай благословить усі ваші труди і старання на цій землі! Так обдарує вас свої неизреченные щедроти і милості! Щиро бажаємо вам допомоги Божої, терпіння, миру, рясних Божих дарів, і невичерпної духовної радості! Нехай Господь не залишає вас без своєї благодаті, подає сили для нових звершень добра, дарує довгих і благих років земного життя! Хай пошле вам Господь наш Ісус Христос, повноту свого достатку і щирості! Нехай буде світлою ваша віра, як джерельна вода, життя шлях нехай буде благополучний, надія гріє душу, посмішка зріє на вустах, а радість до життя завжди відображається у ваших щасливих очах!

Дивіться також:  Кращі християнські привітання з днем народження

Нехай Господь пошле тобі благословення в цей день народження! Бажаю міцного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай усі твої добрі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисту любов тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведним і щасливим, хай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Іменинник! Вітаємо вас новим ходом вашого земного життя, і бажаємо квітучих садів на душі і блаженного раю на серце! Дай Бога доброго вам здоров’я на многії літа, сімейного тепла, любові блаженної та взаємної, прямих доріг життя без гріха і спокус, міцної дружби ваших близьких і рідних людей! Нехай ваше життя з Богом буде легка й прекрасна, нехай біди не нависають над вами похмурими хмарами з небес! Нехай цілий рік на вашій душі буде сонячна погода, нехай не торкнуться вашого серця холоду і тривоги! Нехай ваші думки будуть світлими, мрії – високими, віра – непохитна, надія – незгасною! Бажаємо, щоб ваші наміри були добрими, а вчинки благими! І нехай будуть у всі часи одягу ваші білими, щоб у важку хвилину життя звернеться до Господа нашого Спасителя за допомогою з чистою душею і тілом! З Днем Народження вас, християнин!

Нехай освітить твою душу світла надія, хай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю з днем твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і хай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі засяяла твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

Вітаю з днем народження. Нехай у цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’якою, чистою і душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, робити тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і сподівання на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай у твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої та мирного життя!

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

У цей радісний і урочистий день поділяємо з вами радість свята і сердечно вітаємо вас із Днем Народження! Бажаємо вам щастя, любові, задоволень, достатку, щоб душа насолоджувалася і співала, а віра ваша нехай буде постійною! Нехай ваша душа не знає холодів, нехай буде осяяний світлом кожен день, а життя ваше нехай нагадує квітучий сад! Нехай вічно вас оберігає Божа рука, а вам бажаємо бути в Божих мріях і серце! Бажаємо вам всією душею відчувати підтримку Бога, бажаємо вам у Всевишнього знаходити відповіді на всі питання! Бажаємо вам в усьому уподібнюватися Отця нашого і Спасителя Ісуса Христа, і нехай він вас ніколи не залишає на бездоріжжі! Нехай господь Бог дарує вам допомогти і нескінченну любов взамін на вашу щиру віру в нього! І нехай ваша любов до Творця ніколи не згасне серед мирської суєти! Бережи вас Господь!

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди спрямовувалося до благодеянию і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав у неї злих умислів, щоб твій шлях тягнувся рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердя Божого.

Від щирого серця вітаю тебе з днем твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй оточуючим світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, добро і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведним і світлою дорогою до щастя.

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі бережи віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди освітлює твою життя. Вітаю тебе з днем народження!

День Народження — свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість у те, що життя не марна. Адже ми живемо і день за днем боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним із вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатись, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Світ — це зупинка нашого тимчасового перебування. Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-охоронець оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

З Днем Народження! Бажаю, щоб «на вчора» залишилися біди і хвороби. А «завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Не впускай у душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!

Вітаю від щирого серця з днем народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя у твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою, і визволив тебе від життєвих смутку і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Нехай у цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твоє від усіх бід і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

З святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі благі діяння обов’язково винагороджуються!

З Днем Народження! Нехай найбільші і благословенні обітниці, дані нам Господом, здійсняться у вашому житті! Творіть добро, і нехай воно до вас повертається! Віддавайте й отримуйте! Нехай над вами перебуває завжди благословляє рука Бога! Нехай Господь буде з вами, і ви перебувайте з ним всі дні свого життя! Він полегшить вам шлях, він вбереже вас від негараздів і хвороб! Закликайте господа Бога до себе в щирій молитві, і він завжди буде близький до вас! Він виконає усі ваші бажання, він почує ваше прохання про допомогу, він вбереже вас від спокуси, він врятує вас вчасно! Любові вам, здоров’я, терпіння, розуміння, смирення, миру, радості, тепла! Нехай Господь буде для вас, як джерело, води якого ніколи не вичерпуються! Нехай мудрість від Бога наповнює ваше серце, нехай Бог береже ваш розум на духовній висоті! Нехай ваше життя звучить, як пісня!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Нехай Господь тебе благословить, адже коли-то Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброю надією серця і щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоя поява на світ — не просто звичайна подія, а чудесне звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало добрих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких справді щасливою.

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов примножаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Хай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомога Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасительной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих парафіян вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Хай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно йти по життю! Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри освятить вас! З небес нехай долине до вашого слуху ангельський спів! Хай береже вас Бог! З Днем Народження!

Вітаю тебе! Хай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої посмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог твій добрий і уважний ангел!