Привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч красивих привітань з Пасхою у прозі, для посмішки і гарного настрою.

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем – великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

Воскрес Христос! Христос Воскрес! Бажаю, щоб у ваш будинок приходили тільки благі вести. Щоб життя була прикрашена щастям, наповнена світлом і оточена благополуччям. Нехай не меркне радість у ваших очах, нехай завжди горить любов у ваших серцях, нехай віра завжди допомагає вам у житті. З паскою.

Христос Воскрес! Вітаю тебе з добрим і світлим святом Пасхи. Нехай в цей день Господь пошле твоєму серцю радість і надію, нехай для тебе відкриється шлях до щастя і любові. Бажаю здоров’я, блаженства, миру, душевного спокою, чистої совісті і прекрасних думок!

З Великоднем вас, дорогі мої! Нехай на серце буде тепло і світло, від вогників великодніх свічок запалають нові надії. Будьте коханими і щасливими, хай береже вас Господь!

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Дивіться також:  Привітання з Пасхою українською мовою, у прозі

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Воскрес Христос! І довів нам усім, що він великий. Він віру людям подарував, яку кожен повинен трепетно ​​зберігати в своєму серці. Нехай велика жертва Христа ніколи не виявиться марною, живіть з любов’ю в душі, світлом в очах і чистотою в помислах. Несіть по життю тільки добро і робіть правильні вчинки. Сам господь стане вашим помічником, захисником і наставником. Зі світлим святом Великодня!

Христос Воскрес! Вітаємо зі святом всіх християн. Нехай Господь пошле Вашій родині здоров’я, благодать, достаток. Нехай у серці живуть добро, віра і любов. З великим святом Пасхи!