Привітання з Покровою українською

Наші автори підібрали для Вас безліч оригінальних привітань з Покровою своїми словами, для посмішки і гарного настрою.

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Бажаю в свято Покрова пресвятої Богородиці щастя, благополуччя і здоров’я вам і вашим родинам, нехай підуть геть негаразди, а в душінехай завжди буде мир і спокій. Бажаю вам виконання всіх ваших надій, миру, добра і любові!

Мені хочеться привітати вас зі святом, без якого просто неможливо уявити православний календар. Йдеться про свято Покрову Пресвятої Богородиці, який ми відзначаємо щороку чотирнадцятого жовтня. Хоча раніше за старим стилем це свято випадав на перше жовтня. Взагалі, вам неодмінно потрібно ознайомитися з історією цього чудового свята, який має таке велике значення для всього православного світу. Я дуже хочу привітати вас і, звичайно, побажати тільки того, що вам необхідно, щоб відчувати себе щасливим і впевненим у собі людиною. Нехай Богородиця оберігає вашу сім’ю від неприємностей, від хвороб і тривог. Ми всі повинні розуміти, що Богоматір завжди присутній в нашому житті, нам потрібно лише вміти її відчувати. Нехай вона зцілить всіх хворих, подарує їм сил і додасть терпіння.

Дивіться також:  Привітання з Покровою своїми словами

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!