Привітання з Водохрещем своїми словами

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Водохрещем , для посмішки і гарного настрою.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.

З Хрещенням Господнім. Нехай голуб щастя в віконце постукає, нехай крапельки святий водиці зіллються в одне велике озеро чистих надій і щирої радості. Бажаю благодаті на душі і в житті, бажаю любові в серці і в кожному твоєму дні.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю всі свої вади приборкати, гнів змінити на добро, а водохресна вода нехай наповнить душу теплом і світлом!

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

У день великого православного свята – Хрещення Господнього, хочу побажати приємних хвилин, красивих зустрічей з добрими, світлими людьми. Нехай Господь подарує ангела хранителя, який поведе за життя, вбереже від неприємностей. Здоров’я, любові, тепла, добра. Зі святом!