Привітання з Покровою своїми словами

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Покровою , для посмішки і гарного настрою.

Бажаю сховатися від усіх негараздів під Покровом Пресвятої Богородиці, бажаю кожен день життя зустрічати з відмінним здоров’ям, хорошим настроєм, міцною вірою і щасливою надією. Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та бажаю любові, миру, гармонії душі, розуміння близьких і веління серця бути славним людиною!

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Вітаю з Покровом Пресвятої Пречистої Богородиці. Нехай Божа Матір вбереже від зла, направить на щастя, допоможе зберегти в душі віру, доброту, любов. Затишку, світла, достатку і благодаті твого дому.

З Покровом Богородиці хочу привітати від усього серця, вкладаючи в кожне вітальне слово тільки найтепліші емоції. Нехай Матір Божа тебе завжди охороняє від всіляких життєвих перешкод і дозволяє вірити тільки в найкращі миті долі. Використовуй кожен шанс для того, щоб успішно просуватися в обраному напрямку і вірити в можливість здобуття внутрішньої гармонії. Нехай будь-яка твоя молитва буде почута і, звичайно, сприйнята Господом. Бажаю тобі внутрішньої гармонії і впевненості в тому, що кожна мета буде досягнутою в мінімальні терміни. Бажаю чистоти думок і намірів, душевної гармонії і внутрішнього позитиву, щоб все складалося тільки найкращим чином. Будь ласка, вір в те, що кожен день життя буде неодмінно радувати своїми можливостями і дозволить зрозуміти, в якому напрямку доцільно просуватися. Цінуй життя завжди, будь ласка!

Сьогодні на календарі вже чотирнадцяте жовтня, а це означає, що настав один з найважливіших свят, яке ні в якому разі не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати вам всього самого найкращого. Ви заслужили цього, тому що завжди з великою повагою ставтеся до всіх релігійних свят, відвідуєте храми і завжди вірите у все найкраще. Нехай Богородиця завжди покриває вас і ваших рідних і близьких, щоб захистити вас від проблем і тривог. Бажаю вам ніколи не опускати руки, тому що немає в житті безвихідних ситуацій. Я хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і стійкості. Не завжди в житті буває легко, але віра ніколи не залишить вас. Покров Пресвятої Богородиці – дуже важливе свято, про який не можна забувати.

Дивіться також:  Привітання з Покровою у прозі, своїми словами

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та від душі бажаю в хвилини смутку ховатися під покровом своїх надій, в хвилини радості не забувати про своїх близьких. Нехай життя твоє повна буде світлих моментів і щастя, теплих усмішок і доброти.