Привітання з Різдвом до сліз, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч оригінальних привітань з Різдвом своїми словами, для посмішки і гарного настрою.

Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!

У цей святий день, дозволь побажати тобі найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Нехай в твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!

Із закінченням посту до нас приходить свято, Різдво, чекаємо схід різдвяної першої зірки. Нехай же заповіти Спасителя нашого будуть твоїм життєвим кредо. «Нехай кожен досліджує буде завжди милосердним до слабких, сиротам, хворим і убогим.

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі, ніби коричне печиво, миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання здійснення всіх бажань! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм!

Вітаю щиро з днем ​​радості і очищення, з Різдвом Христовим! На допомогу всім твоїм чистим справах нехай буде поруч Ангел-Хранитель! Бажаю гармонійного відношення до життя, задоволення від подій долі, любові, здоров’я! Нехай в дивовижний різдвяний день трапиться несподіване приємне диво!

Нехай за вікном мороз і завірюха, але в будинку тепло і радісно, ​​весело виблискують вогникина ялинці, і кожна сім’я відзначає Різдво. Будьте щасливі в колі рідних, в оточенні люблячих сердець і улюблених осіб. І нехай милість Господня буде з вами.

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім’ї – любові, в душі – спокою, в серці – віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху – надії, а в справах – успіхів без перешкод. З Різдвом!

Дивіться також:  Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Вітаю з Різдвом! Нехай це свято принесе в будинок світлу радість, затишне тепло, Божу благодать, благополуччя, достаток і гарний настрій!

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!