Привітання з Великоднем до сліз, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч оригінальних привітань з Великоднем українською, для посмішки і гарного настрою.

Воскрес Христос! Христос Воскрес! Бажаю, щоб у ваш будинок приходили тільки благі вести. Щоб життя була прикрашена щастям, наповнена світлом і оточена благополуччям. Нехай не меркне радість у ваших очах, нехай завжди горить любов у ваших серцях, нехай віра завжди допомагає вам у житті. З паскою.

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Христос до дна випив чашу страждань за гріхи світу. Він підноситься над Єрусалимом, він підноситься над світом, він підноситься над Смертю. Це наповнює наші серця ні з чим незрівнянну радістю, бо Христос воскрес і відтепер ми врятовані. За світле свято Великодня!

Я хочу привітати Вас зі світлим святом Великодня, і побажати весняного цвітіння, тепла в серцях людей, що оточують Вас, і святкового настрою! Нехай благовіст пливе над теплою землею, нам радісну звістку проголошуючи. Христос Воскрес! – в тих звуках чуємо ми, і добрий світ дорогу життя висвітлює.

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою – щедрою, віра – міцної, надія – безсмертної, а любов – безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.

Ось і настав світле Воскресіння Христове – самий радісний православне свято! Нехай щедрим і багатим буде великодній обід в вашому домі! Нехай пишний паску і яскраві крашанки стануть символом добра, миру і благополуччя!

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких.