Привітання з Водохрещем українською мовою, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч сучасних привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз, для посмішки і гарного настрою.

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

Вітаю з Хрещенням і бажаю не цокотеть зубами і не мерзнути, а як дельфін прям в ополонку і назад. І нехай водиця наповнить тебе силами могутніми і здоров’ячко міцним, нехай все погане відстане від тебе навік, а щастя і удача прилипне, як п’явка.

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Нехай сьогодні в ополонці священної на тебе зійде благословення. Щиро бажаю тобі, друже, міцного сибірського здоров’я, щоб жодна хвороба тобі була не страшна. Щоб тебе ніколи не наврочили і бізнес-справи, як і раніше, йшли добре. Гору щастя, грошей і фінансового достатку.

Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

У день Хрещення Господнього хочу від усього серця побажати без втоми і сліз, без тривоги і печалі йти по життю дорогою щастя і любові, не припиняючи вірити і сподіватися, не забуваючи цінувати, що маєш, і радіти життю.