Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Наші автори підібрали для Вас безліч красивих привітань з Яблучним Спасом до сліз, для посмішки і гарного настрою.

У цей світлий і прекрасне свято Спаса, бажаємо тобі радості і щастя. Вдалого збору врожаю. І теплої осені за твоїм вікном і в твоїй душі!

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Нехай життя буде радісною, світлою і смачною, як це свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніші бажання! Нехай стіл Ваш завжди буде сповнений, як літо щедро на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце! З Яблучним Спасом!

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від чистого серця бажаю з кожним днем ​​перетворювати себе, свої думки, свій внутрішній і навколишній світ. Здорові, сподіватися і любити, мріяти і радувати своє серце з кожною миттю.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю перетворитися разом з природою і відкрити нову сторінку в своєму житті, сторінку, в якій не буде печалей. Бажаю солодких яблук на столі і щасливих посмішок на обличчі. Бажаю міцного здоров’я всієї сім’ї і світлого затишку в домі.

Мені дуже хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят – Яблучним Спасом. По-іншому, до речі, це свято можна назвати як Преображення Господнє. Я хочу побажати вам, щоб цей день приніс вам багато радості і щастя. Ще хочу побажати найголовнішого, що тільки може бути для людини – здоров’я. Привітайте і своїх рідних і близьких, щоб нагадати їм про те, що настав цей прекрасний свято. За сьогоднішній день ви отримаєте ще багато поздоровлень, але пам’ятайте, що ви повинні відповідати всім взаємністю, тому що в цей світлий день ви повинні бути добрі по відношенню до всіх оточуючих людей. Я хочу побажати вам здоров’я і всього самого доброго. Нехай цей день ознаменується для вас приємними подіями і моментами, а також зустрічами і знайомствами. З Яблучним Спасом вас! Вдалого дня!