Різдвяні привітання українською

Наші автори підібрали для Вас безліч гарних Різдвяних привітань українською мовою, для посмішки і гарного настрою.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

З Різдвом Христовим! Бажаю Вам здоров’я, удачі і любові. Нехай у вашому домі панує гармонія і розуміння. Любові Вам і виконання заповітних бажань!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Народження Христа – велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Наближається незабутня Різдвяна ніч, і хоча моє серце тепер належить не тобі, я хочу, щоб ти знав, що мені більше не сумно, я з радістю згадую наші спільні прекрасні моменти і завжди буду пам’ятати про тебе з любов’ю. Сподіваюся від щирого серця, що у тебе буде веселе Різдво поруч з кимось дуже особливим. Щасливого Різдва!

Дивіться також:  Різдвяні привітання українською мовою, у прозі

З Різдвом! Бажаю процвітання і процвітання. Нехай чарівне свято наповнить серце радістю і дарує душевне благополуччя.

Різдвяні привітання українською мовою

Привітати на Різдво українською мовою

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

У цей чарівний зимовий день, коли весь світ святкує народження Ісуса Христа, хочеться побажати вам миру і благополуччя, здоров’я і душевного спокою. Нехай за сердитою хуртовиною полетять печалі і тривоги, а через поріг вашого будинку увійдуть всередину нього три сестри – Віра, Надія і Любов. Адже якщо ці три сестриці збираються разом в одному будинку – там народжується і росте щастя! Нехай ваше маленьке щастя з крихітного немовляти виросте до величезного велетня, щоб ви змогли поділитися ним з оточуючими! Будьте завжди щедрі і вам воздасться! Добра вам і божої благодаті!