Християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою

Підібрали оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою для посмішки і гарного настрою

В твій день народження, коли засяяла твоя зірка, нехай небеса дарують сили тіла і душі надію, нехай непохитною залишається ваша віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, хай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і счастием.

В цей день Бог дарував тобі життя, і я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь. Нехай всі твої молитви будуть почуті, кожен день в твої двері стукає щастя, а твоя натура завжди залишається милосердної.

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

Вітаю з Днем Народження! Розчиніть вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру у краще.

Дивіться також:  Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Нехай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем народження і бажаю, щоби Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і розради, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

Хай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і дасть добру надію у цей світлий та чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя та великодушності, любові і щастя.

В цей день, коли ти був благословення на народження, у світі стало більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!