Привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Благовіщенням , для посмішки і гарного настрою.

Прийми від мене привітання з благовіщенням, адже я хочу побажати чудового настрою в цей дивовижний день! Нехай добро і благополуччя завжди буде на твоєму боці, а ти допомагай своїм близьким і частіше звертайся до Господа в молитвах! Бажаю всього найкращого, що тільки можна уявити!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому нехай буде веселе, хай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

Світить яскраво сонечко, посилаючи промінчики добра на землю. Весело щебечуть птахи, оповіщаючи всіх про прихід славного свята Благовіщення. Сьогодні той день, коли багато століть тому, святий Гавриїл повідомив Діві Марії благу звістку. Так хочеться, що б хороші новини завжди радували Вас. Вітаю всіх зі святом, і бажаю радості, успіхів і терпіння. Нехай Ваші бажання і мрії перетворяться в реальність. Нехай дрібниці ніколи не засмучують Вас. Живіть у щасті довгі і довгі роки. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас від усього поганого.

Скільки лагідності і благодатного смирення було в серці Марії, скільки мужності і добра … їх вистачило не тільки на те, щоб винести нелегкі життєві випробування, а й на те, щоб перейшовши в життя вічне, зігрівати своїм коханням і заступництвом вкривати всіх стражденних. Ніколи не втрачайте віру в краще, радійте світлого свята і з вдячністю підніміть очі до неба! З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай у вашому житті трапляються добрі чудеса і приходять добрі вісті!

Дивіться також:  Привітання з Благовіщенням до сліз, у прозі

Вітаю з Благовіщенням! В цей великий день хочеться побажати смирення, доброти, щоб все, що приходить в Ваше життя приносило тільки світло і радість, нехай в душі і сім’ї завжди буде мир і спокій, здоров’я і довголіття!

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.