Привітання з Благовіщенням у прозі, своїми словами

Наші автори підібрали для Вас безліч найкращих привітань з Благовіщенням українською мовою, для посмішки і гарного настрою.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Поспішаємо привітати всіх християн з прекрасним святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці. У цей день багато років тому архангел Гавриїл сповістив про майбутнє народження Ісуса Христа. Нехай в кожен будинок приходять тільки благими звістками, які наповнять серця людей щастям і світлом.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці – світлим і чистим православним святом. Нехай у ваших душах оселитися світ, спокій і благополуччя. Цінуйте і дорожите близькими вам людьми. Будьте щасливі!

Я хочу привітати тебе з великим православним святом – з Благовіщенням. Нехай благодать Діви Марії і Господа завжди допомагає тобі, зберігає тебе від злого, від бід і нещасть, від усього поганого і обдарує тебе своєю любов’ю, добротою і небесним теплом.

Благовіщення день – прекрасне свято, світлий і великий! Нехай зрадіє твоє серце і відкриється душа назустріч радісної звістки! Нехай Богородиця оберігає тебе від будь-яких негараздів і неприємностей, і дарує своє заступництво у всіх починаннях і справах! І нехай дні твої будуть виконані добра!

Багато століть назад Богородиця отримала благу звістку, що під серцем вона носить дитину, благословенного Господом на служіння народу і всім людям. Благовіщення Пресвятої Богородиці святкується вже багато століть, і сьогодні, мої самі рідні та близькі мені дуже хочеться привітати вас з цим святом. Нехай той світ, який багато століть назад висвітлив життя Божої Матері, сьогодні наповнить всі ваші серця, нехай все погане, вага ті неприємності і проблеми назавжди залишаться в минулому, а та блага вість стане поштовхом для нового життя, ще одного шансу зробити все по – іншому. Нехай ваше життя пройде в злагоді та мирі з Господом нашим і Пресвятою Богородицею, нехай вона оберігає своїх дітей від усього злого і нечистого, даруючи їм в нагороду за щиру віру і любов, своє гарне розташування і захист. Зі святом, нехай тільки світло і тепло входить у ваші домівки і залишається там назавжди.

Дивіться також:  Привітання з Благовіщенням до сліз

Радісна подія, день прекрасних новин і добрих подій – Благовіщення настав! Бажаю Вам справжнього щастя, успіхів у долі, великих починань і сміливих дерзань, а найголовніше – щоб кожен Ваш крок назустріч добра і щастя супроводжувався небесної підтримкою!