Привітання з Благовіщенням

Наші автори підібрали для Вас безліч кращих привітань з Благовіщенням своїми словами, для посмішки і гарного настрою.

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

Нехай в цей світлий весняний день в веселому пташиному гомоні, під дзвін дзвонів почуєте ви благу звістку. Прийміть в своє серце чисте кохання Тієї, що подарувала світові Сина Божого. Даруйте цю любов людям, а особливо дітям. Нехай земля наша стає кращим і добрішим разом з нами.

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Дивіться також:  Привітання з Благовіщенням у прозі, своїми словами

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро.

Світить яскраво сонечко, посилаючи промінчики добра на землю. Весело щебечуть птахи, оповіщаючи всіх про прихід славного свята Благовіщення. Сьогодні той день, коли багато століть тому, святий Гавриїл повідомив Діві Марії благу звістку. Так хочеться, що б хороші новини завжди радували Вас. Вітаю всіх зі святом, і бажаю радості, успіхів і терпіння. Нехай Ваші бажання і мрії перетворяться в реальність. Нехай дрібниці ніколи не засмучують Вас. Живіть у щасті довгі і довгі роки. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас від усього поганого.