Привітання з Покровою до сліз

Наші автори підібрали для Вас безліч самих красивих привітань з Покровою у прозі, для посмішки і гарного настрою.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці від душі бажаю душевного спокою, а буде спокій на душі, будуть і вчинки добрими, і думки світлими, і життя щасливим. Нехай Богородиця оберігає тебе від дурниць, печалей і образ. Бажаю миру, а в світі – радості і любові.

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Сьогодні всі віруючі відзначають Покрову Пресвятої Богородиці. Приймай найщиріші вітання з унікальним святом, який сприяє вірі в краще і світле майбутнє, появі внутрішньої гармонії. Хочу побажати тобі щастя і впевненості в тому, що будь-які побажання обов’язково виявляться реалізованими в реальності. Знаю і вірю в те, що ти обов’язково знайдеш в собі сили для успішного просування в правильно обраному напрямку. Нехай кожен день приносить тобі яскраві емоції і натхнення, дозволяє відкривати найкращі межі своєї долі і вірити в прекрасні можливості. Я щиро вірю і знаю, що Покров Пресвятої Богородиці стане для тебе святом, яке дозволить знайти додаткові душові сили для успішногопросування в обраному напрямку і досягнення поставлених завдань. Проведи день найкращим чином, намагаючись розкрити унікальні грані навколишнього світу. Зі святом!

Бажаю, щоб покровительствующая Пресвята Богородиця зберігає і вбереже вас, вашу сім’ю від бід і негараздів! Сердечно вітаю з цим святим святом і нехай в житті панує гармонія, добре здоров’я, любов!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.