Привітання з Різдвом до сліз

Наші автори підібрали для Вас безліч самих красивих привітань з Різдвом у прозі, для посмішки і гарного настрою.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Мила сестричка! Вітаю тебе з Різдвом Христовим – найсвітлішим святом на землі! Нехай твій будинок буде сповнений друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта будуть завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Будь щаслива!

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати світлих і щасливих моментів життя, великої радості і благодаті, щедрості душі і милосердя, міцного здоров’я і дружною люблячої сім’ї.

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.