Привітання з Трійцею до сліз, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч кращих привітань з Трійцею українською, для посмішки і гарного настрою.

Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

Я хочу привітати вас з самим світлим і добрим святом, яке ми святкуємо щороку на п’ятдесятий день після Великодня. Йдеться про Трійцю – про мого улюбленого святі, без якого неможливо уявити наш календар. Мені хочеться привітати вас, а також побажати всього самого доброго, що тільки може бути. Я знаю, що ви не завжди відзначаєте свята, проте мені хочеться, щоб саме на цей день ви звернули особливу увагу. Трійця – те свято, яке дарує нам масу приємних вражень. Так що прямо зараз влаштуйте для себе свято, адже навіть підготовка до цього дня дарує багато позитивних емоцій. Ви повинні будете сьогодні прикрасити свій будинок гілочками берези, які будуть оберігати ваш будинок і вашу сім’ю. Нехай благодать зійде на вашу сім’ю. Я дуже сильно хочу, щоб ви відмінно відзначили цей день, тому що він завжди дарує масу приємних вражень.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю тебе зі святом! Сьогодні – Трійця, так нехай же в цей день здійсняться всі мрії і бажання! Нехай життя відкриє перед тобою нові горизонти і чудові перспективи, нехай тебе чекають тільки злети, і ніколи не буде розчарувань!

Щасливої ​​Трійці! У це світле свято бажаю Вам зміцнення душевного віри, великих надій і чистої любові. Моліться і надійтесь на Господа – він Вас обов’язково почує. Нехай у серці жевріють тільки добрі почуття. Живіть добре і мирно!

Дивіться також:  Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це – чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.