Привітання з Трійцею українською мовою

Наші автори підібрали для Вас безліч самих красивих привітань з Трійцею простими словами, для посмішки і гарного настрою.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Вітаємо зі святом Трійці! Бажаю тепла в душі, миру, добра, щирої віри. Нехай Господь береже і благословляє. Зі святом!

Вітаю з Трійцею, чистим, світлим і чудовим святом! Бажаю всім нам миру і щастя в повсякденних справах, блага і взаємного розуміння в сім’ї, любові і смиренності в серці, здоров’я і легкості в тілі, натхнення і гармонії на душі, добрих надій і світлих почуттів в будь-якому і кожному миті!

У цей день можна отримати благословення на всі світлі справи. Не думайте, наскільки вони великі чи малі. Ваші чисті помисли будуть виконані. Адже сьогодні за Вами стежать відразу три лики божих. І сьогодні вищі сили збільшаться втричі. всіхзі святом!

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

Дивіться також:  Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Сьогодні Трійці Святої велике свято! Бажаю, щоб в будинок прийшли і залишилися назавжди – справжня любов, міцна віра і несподівана радість!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю жити щасливим життям і відчувати себе вільною людиною. Нехай твоя віра буде сильна, а твоя удача – постійна, нехай твоє серце щиро любить і у відповідь отримує любов. Всіх благ, квітучої краси і гармонії.

Вітаю з Трійцею! Бажаю стати щасливішим в три рази, бажаю жити під добрим прапором небес, бажаю завжди залишатися людиною світлого розуму, міцних сил, чуйного і люблячого серця, відкритої і щедрої душі. І нехай відтепер кожен твій день буде усіяний сонячними променями успіху, а вночі нехай для тебе світять яскраві зірки відради.