Привітання з Великоднем у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч красивих привітань з Великоднем своїми словами, до сліз, для посмішки і гарного настрою.

Бажаю всім, в день Світлого Великоднязнайти сили для втілення власних бажань і щедро поділитися своєю добротою з оточуючими вас людьми. Нехай милість Христа допомагає справлятися з труднощами, вказує правильний шлях і не дозволяє злобі зародитися в вашому чуйну і добре серце. Любові і заслуженого достатку! Вітаю вас з цим великим днем. Христос Воскрес!

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Дивіться також:  Привітання з Великоднем до сліз

Христос Воскрес! Бажаю для твого доброго серця хвилин відради і щасливих днів, бажаю для твоєї відкритої душі Божої благодаті і щедрою радості.

Зі святом Світлого Великодня! Нехай в твоїй душі розквітнуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Не дарма Христос віддав своє життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати завжди вміти в собі розібратися і відчувати справжню любов, бажаю світлої надії і згасає віри душі. Нехай Господь завжди вкаже на вірний шлях, нехай твоє життя з кожним днем ​​наповнюється бажаннями здійснювати щось добре і прагненнями до великих перемог.