Привітання з Водохрещем до сліз, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч зворушливих привітань з Водохрещем своїми словами, для посмішки і гарного настрою.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Сьогодні чудове свято – Хрещення Господнє. Ми просимо у Господа відпустити всі гріхи, обливаємося або поринаємо в ополонці, щоб продовжити здоров’я на довгі роки, щоб ніколи не сталося лиха. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо добра, удачі і Господнього благословення. Нехай неодмінно збудуться всі ваші мрії, нехай кожен день приносять тільки хороші новини. Всіх земних благ вам, здоров’я, і ​​хорошого настрою. Нехай Господь завжди оберігає вас від невдач.

Хрещення Господнє – це такий день, в який хочеться вітати своїх рідних і близьких людей, а вас – особливо! Прийміть від мене привітання і найкращі побажання! Нехай ви будете здорові, щасливі, бадьорі і радісні! Ще бажаю вам добробуту, взаєморозуміння з близькими людьми, удачі і терпіння! А ще – завжди гарного настрою!

Тисячі свічок горять у храмах для того, щоб висвітлити Велике свято Водохреща в зимовій ночі, тисячі вод висвітлені в цей зимовий вечір для того, щоб господь вилив на людей благодать. Подарував людям можливість спокутувати свої гріхи і порадіти тому, що в їх житті буде багато цікавого, світлого, яскравого і незвичайного. Адже красивою життя ми робимо собі самі, і тільки вищі сили дають нам благодать для того, щоб нарешті наважитися на цей вчинок, не дивлячись на всі підступи долі, яка може бути і підступною, і злий, і жорстокою. Нехай в цей прекрасний Водохресний вечір кожен відчує тепло і радість буття, нехай багато світлого, чистого і благополучного увійде в їхнє життя і нехай всі життєві випробування не ламають вас, тому, що божа милість може бути великою і може пролити своє світло на самих зневірених людей на планеті.

Дивіться також:  Привітання з Водохрещем у прозі

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!