Привітання з Водохрещем у прозі, своїми словами

Наші автори підібрали для Вас безліч красивих привітань з Водохрещем українською мовою, для посмішки і гарного настрою.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

Вітаю тебе з великим православним святом і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тебе буде завжди Боже благословення. Радості і світу тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Привіт! Вітаю тебе з Хрещенням і щиро бажаю тільки найкращого! Нехай життєві сили, радість, любов і велич цього урочистого дня завжди будуть з тобою! Бажаю не сумувати через дрібниці, вірити в себе і свої сили!

Пам’ятай, що Водохресний вечір повний небезпечних несподіванок – можна заробити чоботом по голові або застрягти в черзі за водою. Можна зустріти кохання всього життя і не факт, що взаємну. А можна просто провести святоцей з Богом і найближчими!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

У свято чистий і великий бажаю добрих прагнень і добрих надій, міцного здоров’я і міцної віри. З Хрещенням Господнім! І нехай настане в житті благодать.

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

Дорогі мої, улюблені, рідні і найближчі! Нехай у вашій родині завжди панує щастя. Нехай хвороби, і біди не приносять вам сліз. Нехай Господь вбереже вас від будь-якої негоди. Бажаю вам фортеці віри, твердості духу і великої любові в серці. З Хрещенням Господа!

Дивіться також:  Привітання з Водохрещем до сліз, у прозі

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай Господнє Богоявлення освятить твоє життя світлом і направить на шлях істинний, збереже від бід і зловтіхи, вкриє від небезпек і хвороб твоїх рідних і тебе самого. Миру тобі, чистих помислів і благоденства.

Сьогодні найбільший, божественний свято – Хрещення Господнє! Щиро хочу тобі побажати тільки кращого, радості,безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! У цей день проси Господа і проси у нього здоров’я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцніє з кожним днем!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем українською мовою