Привітання з Яблучним Спасом до сліз, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Яблучним Спасом , для посмішки і гарного настрою.

З Яблучним Спасом! Здоров’я тобі, моя рідна, не хворій! І завжди світися і радій, як ти вмієш! Квітни і пахни!

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Вітаю від душі і серця зі світлим довгоочікуваним святом Преображення Господнього! Бажаю тобі, щоб життя текло спокійною красивою річкою, її оточували берега радості і щастя, доброти і взаємодопомоги, щирих посмішок і підтримки.

Преображення Господнє – це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!