Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч зворушливих Різдвяних привітань простими словами, для посмішки і гарного настрою.

З Різдвом Христовим! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями. Нехай життя радує приємними зустрічами з друзями. Нехай доля балує великою удачею. Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято – справжнім дивом!

Різдво – свято Народження Спасителя, свято дитячої радості та малюкової чистоти душі. Нехай і Ваші будні наповнюються цієї чистою радістю, яка допоможе легко переносити життєві труднощі.

Нехай посмішки будуть наповнювати світ навколо, добрі слова долітають і пестять слух. З Різдвом Христовим вітаю!

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!

Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з чарівним святом Різдва!Нехай це свято подарує тобі багато веселих, щасливих хвилин, і прекрасний настрій, енергія і бадьорість збережеться на весь рік!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Дивіться також:  Різдвяні привітання у прозі, своїми словами

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Настав самий світле, радісне і прекрасне свято – Різдво Христове. Вітаємо всіх християн і бажаємо любові і добра, радості і щастя, успіхів і удачі. Здоров’я вам, вашим рідним і близьким. Всіх благ земних. Нехай збудуться мрії і здійсняться бажання. Всього самого найкращого. Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати залишатися чоловіком міцної сили і віри, дарувати близьким посмішку і радість, допомагати добрим людям і у відповідь отримувати доброту їх сердець. Нехай разом з Різдвом в твоє життя постукає щасливий випадок, який на краще змінить все твоє життя.