Різдвяні привітання у прозі, своїми словами

Наші автори підібрали для Вас безліч Різдвяних привітань , для посмішки і гарного настрою.

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

У свято Різдва бажаю, щоб у Вашому житті сталося справжнє диво, всі рідні і близькі були б здорові, а храм переповнився щастям і Божою благодаттю.

Ось ми і зустріли Новий рік. Прийшов час чарівного свята – свята світлих почуттів, віри і любові. Нехай він принесе Вам радість, спокій і затишок в будинок, а щастя і благополуччя, стануть Вашими вірними супутниками!

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Різдво … Тихо падає сніг, запах свічок і ялинки, різдвяні наспіви і довгі зоряні ночі … Завмерла від захоплення Всесвіт, бо прийшов Спаситель, і світ наповнився радістю і світлом. «Засяяло світло Розуму». Це сяйво непогасно. За прекрасний день Різдвяних свят, який робить всіх нас краще і чистіше!

Привітати на Різдво

Різдвяні привітання у прозі

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя! Бажаю всім вам радості і втіхи в новому Новому році, фортеці сил, благоденства і здоров’я!

Дивіться також:  Різдвяні привітання до сліз

Нехай Різдвяна зіронька проведе тебе по довгій життєвій дорозі, висвітлюючи шлях до щастя і успіху! Нехай веселих і радісних моментів у твоєму житті буде стільки, скільки сніжинок кружляє в повітрі холодними зимовими вечорами! З Різдвом!

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен був щасливий, здоровий і наповнений життєвою енергією. Нехай до вашої оселі прийде благодать, благополуччя і достаток. Бажаю вам добра, людської теплоти і щирості! Зі святом!