Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Підібрали оригінальні привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою для посмішки і гарного настрою

Привітаю з хрестинами, з добрим і світлим святом дитини і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа дитини завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятке йти стежкою щастя, добра і любові.

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з хрестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти православним шляхом добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашій дитині, а вам — міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжньої любові до дорогій дитині.

Вітаю вас з хрестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашій дитині, нехай завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи проти хвороби та негаразди! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно з християнськими заповідями і завітами. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває нові прекрасні можливості і дарує позитив!

Моя дорога донечко, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, самої красивою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються лише добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес, і там була поцілована Богом, а в нагороду отримала свого ангелика, який завжди зможе укрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!