Привітання з Пасхою до сліз

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Пасхою , для посмішки і гарного настрою.

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!

Міцної, непорушної віри, любові до оточуючих і виправданих надій вам! Нехай фортуна оселиться під дахом вашого будинку і принесе багатий урожай. Христос Воскресе!

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу – свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса і на довгі роки подарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди! Зі святом!

Вітаю тебе з Великим Великоднем! Світлим і радісним днем! Нехай Бог оберігає тебе від усіляких негараздів, дарує спокій і затишок. Щоб в сім’ї панувала гармонія і розуміння, а біди обходили стороною. Нехай святе свято дарує добро тобі і оточуючим тебе людям.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

Дивіться також:  Привітання з Пасхою українською мовою