Привітання з Великоднем українською мовою, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч найкращих привітань з Великоднем простими словами, для посмішки і гарного настрою.

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе Вам лише благими звістками, нехай серце Ваше наповниться радістю, нехай віра допомагає Вам долати труднощі.

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

Від щирого серця і світлої душі це привітання ми адресуємо саме вам! І говоримо Христос Воскрес! Бажаємо, щоб з настанням цього благодатного свята ваш будинок відвідали щастя, любов і благополуччя. Нехай цей день принесе удачу та успіх у всіх починаннях, посмішку, радість і турботу ваших близьких!

Христос Воскресе! Ось і Великдень до нас прийшла – свято милий для мене! Скільки радості приніс і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня подуспелі – добре! Весна прийшла – світле свято принесла – Воскресіння Христове! Всі співають і славлять Бога!

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Христос Воскрес! У це світле свято бажаю від щирого серця відчуття неземного щастя і прагнення до благим діянням, доброго світу і щирої радості, міцної віри і згасає надії, теплоти рідних сердець і чудового настрою.

Настав велике свято – Великдень! Я бажаю тобі, щоб це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав тобі хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!