Привітання з Великоднем українською мовою, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч найкращих привітань з Великоднем простими словами, для посмішки і гарного настрою.

Христос Воскресе! Нехай Ваша Віра ніколи не згасає, а лише зміцнюється з часом! Нехай благання, сказані сьогодні, обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді!

Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем – великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

Нехай в цей благословенний, світлий день лише благі справи трапляються з Вами! Нехай Господь береже Вас і Всю Вашу чудову сім’ю. Хай сонце світить яскраво і обіймає Вас золотими променями, зігріваючи тіло і душу. Христос Воскрес Воістину, вітаю з Великоднем!

Воістину Христос Воскрес! Вітаємо зі святим святом Пасхи, дорогі Християни! Нехай віра береже Вас від бід та смутку! Дай Бог Вам благополуччя, міцного здоров’я і даху над головою!

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Дивіться також:  Привітання з Великоднем