Привітання з Великоднем

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Великоднем , для посмішки і гарного настрою.

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Великдень прийшла. Вітаю вас цим сонячним ранком з Великим Воскресінням. Нехай Христос посміхається вам з небес, а Бог Вседержитель супроводжує вам у всіх ваших починаннях. Будьте миролюбні, щирі, добрі і з Божою поміччю у вас все вийде, а всі неприємності бумерангом вдарять по заздрісникам і недоброзичливцям. Зі святом.

Переможний дзвін дзвонів нехай принесе в кожну оселю благу звістку: «Христос Воскрес!». Нехай радістю і тихим розчуленням наповняться ваші серця. Нехай дітлахи сміються і радіють, отримуючи фарбовані яйця і паски. Нехай велике свято об’єднає і згуртує всіх нас.

Христос Воскрес! Бажаю для твого доброго серця хвилин відради і щасливих днів, бажаю для твоєї відкритої душі Божої благодаті і щедрою радості.

Нехай радість Пасхального дзвону відкриє душу для щастя. Нехай Господь благословить тебе і нагородить особливим світлом, який вкаже в житті вірний шлях, захистить від помилок і допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо себе ауру добра.

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

Я вітаю тебе з Воскресінням Господнім. Нехай Він тебе обдарує своєю ласкою, захистить від усіх негараздів, і дасть тобі сил на досягнення задуманого на цілий рік. Бажаю смачного паски і нехай завжди яскраво горить твоєму житті тонка свіча! Христос Воскрес!

Дивіться також:  Привітання з Великоднем у прозі, своїми словами

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем у прозі