Привітання з Великоднем

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Великоднем , для посмішки і гарного настрою.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Ось і настав головна подія церковного календаря – Великдень. Нехай це весняне свято наповнить ваш будинок зарядом позитивних емоцій, запахом печених пасок, розписних яєць і почуттям непідробною віри. А молитви розкриють душі рідних і близьких для миру і спокою. Зустрічайте воскресіння Христа дарами природи, накривайте на стіл і відзначайте. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Вітаю з паскою. Бажаю завжди зустрічати цей благодатний день в колі сім’ї. Разом святити паски, слухаючи святим словами з Біблії. Збиратися за святковим обідом. Будьте щасливі, Ісус захистить від негоди і бід.

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем своїми словами

Нехай благоліпність цього святого дня зцілить, підійме, надихне, зміцнить у вірі і осяє істинний шлях. Здоров’я, спокою, миру, гармонії, затишку, благополуччя і щастя. Зі святом, з Великоднем, Христос воскрес!

Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні і завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

Нехай цей священний православне свято посіє в душі гармонію і єдність, занесе в житло теплим вітерцем радість і веселощі, наповнить серце любов’ю і ніжністю!

Нехай життя буде сповнене радості і повниться моментами веселощів, посиденьок з товаришами, хорошими вістями, розкішними вечорами!

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято – Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Дивіться також:  Привітання з Великоднем до сліз

Передзвін церковних дзвонів несе всім віруючим радісну звістку – настав велике свято, Воскресіння Ісуса Христа! Вітаємо зі Світлим Великоднем і бажаємо душевного тепла, нехай зійде на вас Божа благодать! Нехай традиційний паску, освячений в церкві, буде смачним і ароматним! Бажаємо вам зустріти Світлу Пасху з добрими думками і почуттями, в колі близьких і рідних людей!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!