Привітання з Водохрещем у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Водохрещем , для посмішки і гарного настрою.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю знайти компроміс з собою, любити навколишній світ, вірити в краще і бути відкритими!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

Від щирого серця вітаю вас з добрим православним святом – Хрещенням Ісуса Христа. Нехай Господь водохресною водою освятить всю вашу сім’ю, щоб ви весь рік не знали печалі і смутку. Нехай ваша віра в Бога, в вищу справедливість, в непорушність світла і добра буде вашим захистом від поганих людей і несприятливих обставин. Миру вашого будинку, взаєморозуміння і, звичайно ж, кохання. Зі святом!

Дивіться також:  Привітання з Водохрещем українською мовою, у прозі

З Хрещенням! Пірни в ополонку в будь-який інший день, і тебе в кращому випадку назвуть моржем, а в гіршому – відморожених, але тільки не сьогодні! Сьогодні все на користь і во здравіє: мізки очистяться, хвороби відваляться, і хоч тіло скукожітся, зате душа розкриється! Здоров’я тіла і чистоти душі!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.