Привітання з Водохрещем у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч привітань з Водохрещем , для посмішки і гарного настрою.

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Залиш за дверима всі тривоги, запали на віконці свічку надії, відкрий своє серце для щирої любові, дай душі своєї відчути свободу. Бажаю здоров’я і всіх благ, допомоги Бога і удачі ангела-хранителя.

Бажаю в Хрещення Господнє відчути Божий подих, просочитися святістю і зрозуміти Його промисел! Нехай несвідомо прихована образа звільнить сьогодні твоє серце і наповнить світлом, теплом і добром, в чому тобі допоможе обмивання святою водою. А хрещенські морози лише загартують твоє тіло, дух і волю!

З Хрещенням тебе! Бажаю в цей морозний свято палати від радості і щастя, сміливо пірнати в зимову ополонку, щоб всі негаразди омила водохресна вода. Нехай здоров’я буде міцним, як у молодого Дубочки, все потаємні бажання будуть виконані. Бажаю, щоб все темне навіки розчинилося, добро і удача обіймали тебе все життя. Вір в успіх і живи яскраво і весело!

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем українською мовою

Бажаю тобі, щоб свята водохресна вода надала тобі сил і змила весь негатив, який накопичився за рік. Нехай в думках і серці залишиться тільки хороше, добре, чисте і світле. Нехай здоров’я буде міцним, як водохресний мороз, бажання світлими, як сонце січневим морозним днем, а тіло прекрасним, як сліпуче – білі, ошатні сніжинки.

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.