Привітання з Водохрещем

Наші автори підібрали для Вас безліч оригінальних привітань з Водохрещем українською, для посмішки і гарного настрою.

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

Всіх рідних і блізскіх, вітаю з Хрещенням Господнім! Хай зцілить вас водиця, від душевних і тілесних хвороб! Так очистить від все гріхів! Божої милості вам і благодаті!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем українською мовою

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

У день Хрещення Господнього, в добрий і чистий свято від усієї душі вітаю і залишаю побажання гарного здоров’я і світлого блага. Нехай твоя сім’я живе в щасті та мирі, нехай твій характер буде міцним, як хрещенські морози, нехай твоє серце сьогодні назавжди позбавиться від усіх тривог і сумнівів.

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!

Дивіться також:  Привітання з Водохрещем українською

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Хочу привітати зі святом 19 січня – це світлий день Хрещення. Бажаю, щоб хрещенські морози і свята вода відвели від вас все загрози, щоб хвороби обійшли стороною. Свята вода – це чудова вода, яка змиває з людини всі гріхи. Але Бог прощає нам гріхи, якщо щирі в них розкаятися.

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.