Привітання з Водохрещем

Наші автори підібрали для Вас безліч оригінальних привітань з Водохрещем українською, для посмішки і гарного настрою.

З Хрещенням Господнім Вас вітаємо. Бажаємо довголіття і міцного здоров’я. Благополуччя Вашій родині і всім близьким!

Від щирого серця вітаю вас з добрим православним святом – Хрещенням Ісуса Христа. Нехай Господь водохресною водою освятить всю вашу сім’ю, щоб ви весь рік не знали печалі і смутку. Нехай ваша віра в Бога, в вищу справедливість, в непорушність світла і добра буде вашим захистом від поганих людей і несприятливих обставин. Миру вашого будинку, взаєморозуміння і, звичайно ж, кохання. Зі святом!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем своїми словами

Господнє Хрещення – дивне свято! Адже всім відомо, що в ніч на 19 січня вся вода на Землі стає чарівною, набуває велику зцілення, а деякі стверджують, що і здійснення мрій. Вітаючи тебе з цим світлим святом, бажаю тобі запастися в цьому році такою кількістю святої води, щоб вистачило на весь почався рік.

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Нехай Господь вкаже правильний шлях, допомагає у важкі хвилини і завжди буде поруч, дарує здоров’я, щастя і благополуччя. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Нехай прекрасний світлий свято Хрещення Господнє змиє всі печалі і принесе у Ваше життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в новому році.

Дивіться також:  Привітання з Водохрещем до сліз, у прозі

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.