Привітання з хрестинами не у віршах

Підібрали оригінальні привітання з хрестинами не у віршах для посмішки і гарного настрою

Дзвін і благословення Бога було даровано сьогодні вашій донечці. Тепер вона народила в новому світі – в духовному. За її успіхи тут відповідають хресні батьки, які повинні спрямовувати свою названу дочку на шлях добра і світла, розвивати в ній любов і милосердя до всіх оточуючих. У світі немає нічого більшого, ніж таїнство хрещення. У цей момент невинна дитина постає перед Господом, приймаючи дар його благословення, і ангела в захисники собі на все життя. Батьки, хочеться від щирого серця привітати вас з таким хвилюючим і значущим моментом життя вашого маляти. Нехай він тихенько спить у своїй колисці, тепер вона точно надійно захищена крилом свого ангела від усього поганого, вона оточена світлом і добром.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Вітаємо від усієї душі Вас і Вашого малюка з хрестинами, нехай ангел невідступно супроводжує, оберігає і допомагає у всіх труднощах. Бажаємо малюку міцного здоров’я і щасливої долі, нехай Ваша сім’я буде щасливою, благополучної і гармонійною.

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно зростав і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до багато чого. Ваш малюк обов’язково отримає довгу і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Дивіться також:  Найкращі привітання з хрестинами

Сьогодні настав справді важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день у її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться самою щасливою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!