Привітання з Пасхою українською мовою, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч зворушливих привітань з Пасхою до сліз, для посмішки і гарного настрою.

Нехай в світлий і велике свято Пасхи розтане в серці будь-яка образа, зникне з життя вся печаль і злоба, з’явиться рівна і добра дорога попереду до справжнього щастя, вірному благу і чистої любові.

Велике свято Пасхи йде в будинку. Бажаю, щоб і розмірені будні, і веселі свята залишали відчуття не дарма витраченого часу. Нехай буде благоденство у вашій родині і близькому оточенні. Доброзичливі усмішки нехай зустрічають вас всюди на життєвому шляху. Нехай чиста радість стане одвічним супутником вашим!

Вітаю зі Світлої Великоднем! Бажаю здоров’я і світла в твій будинок, добробуту і душевної рівноваги, найтепліших і радісних вражень і міцного кохання. Нехай твої близькі завжди будуть під захистом вищих сил і нескінченно щасливі.

Здрастуй Світле Воскресіння Христове – найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя і доброти, а паску з печі – символом достатку і благополуччя! Миру, вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.

Вітаю з найсвітлішим святом в році. Жоден світське свято не зрівняється за красою і значущості з Пасхою Христовою. І нехай сьогодні не гримить салют, не вибухають петарди, але великодній дзвін дзвонів і святкова служба в храмі приємніше всіх сумнівних народних гулянь і п’яних розваг. Великдень – це свято для людських душ, які, як ми віримо, після земного життя возз’єднуватися з Богом. Бажаю вам насолодитися сьогоднішнім торжеством світла, доброти і любові. Христос Воскресе!

Дивіться також:  Привітання з Пасхою до сліз

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!