Привітання з Пасхою українською мовою, у прозі

Наші автори підібрали для Вас безліч зворушливих привітань з Пасхою до сліз, для посмішки і гарного настрою.

В Божий світле свято, прийміть наші побажання добра! Шлях радість не покидає Ваш будинок і світло любові осяває Ваші усмішки!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

Христос Воскрес! Бажаю з добрим святом Пасхи відкрити нову яскраву сторінку свого життя з заголовками щастя і з щирою надією в кожному рядку.

Від щирого серця поспішаю привітати з Великим Великоднем! Бажаю, щоб почуття щастя і любові, якими незмінно сповниться твоє життя, окриляли. Нехай збуваються найсміливіші і заповітні мрії, і не тільки в це свято. А близькі і дорогі люди зігрівають теплом своїх сердець.

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Поздоровляю з Пасхою, нехай в велике християнське свято на душі буде радісно і світло, нехай це чудесне воскресіння принесе в будинок спокій і віру, нехай життя буде сповнена добрими чудесами і добрими зустрічами. Бажаю удачі, хороших людей поруч і здоров’я!

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

Христос Воскрес! Вітаю тебе з добрим і світлим святом Пасхи. Нехай в цей день Господь пошле твоєму серцю радість і надію, нехай для тебе відкриється шлях до щастя і любові. Бажаю здоров’я, блаженства, миру, душевного спокою, чистої совісті і прекрасних думок!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!